home| compania| cerere de oferta| contact


PARAPET PENTRU DRUMURI
DRUMUL E MAI SIGUR CU NOI!

Parapetele deformabil de protectie permite, in general alunecarea sau ghidarea in lungul lui a jantei rotilor autovehiculelor si revenirea acestora pe partea carosabila.
Parapetul de siguranta pentru drumuri produs de SC POP INDUSTRY SRL garanteaza siguranta cea mai buna, fiind o bariera activa, proiectata sa asigure prin propria geometrie o reactie elastica la impact.
De-asemenea, sistemul poate absorbi fortele generate de impact corespunzator intensitatii acestora, evitānd deformare plastica finala, din acest motiv garantānd operatiuni mai ieftine de īntretinere sau schimbare, īn comparatie cu cele simple metalice.
Parapetele de protectie sunt realizate din elemente metalice din tabla, montate cu suruburi pe stālpi metalici, toate elementele fiind acoperite cu un start de zinc.
Durata de exploatare a acestora este apreciata la 25 ani.
Pentru protejarea impotriva coroziunii, toate piesele care participa la executarea parapetului se zincheaza termic conform SR EN ISO 1461.
Otelul folosit pentru parapete respecta standardele STAS-ului 901-80 OL37.2K STAS 500/2-80.
Abaterile limita pentru prelucrarile metalice sunt conform STAS SR ISO 2768.

Conform agrementului tehnic, calitatile acestora sunt:
Rezistenta si stabilitate: Conceputi pentru a se deforma elastic la impactul cu autovehiculul, acesti parapeti se deformeaza elastic, anihiland socul.

FIRMA POP INDUSTRY produce urmatoarele tipuri de parapeti:
Parapet tip semigreu conform STAS 1948
PARAPET DE TIP GREU CONFORM STAS 1948
PARAPET DE TIP FOARTE GREU CONFORM STAS 1948
Parapet tip N2W5 conform SR EN 1317/2000
Parapet tip N2W7 conform SR EN 1317/2000
Parapet tip H1W4 conform SR EN 1317/2000