Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor redactati expres si exclusiv in pagina web www.popind.ro.

 S.C. POP INDUSTRY S.R.L poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. 

Vizitatorii vor avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. 

 1. Cadrul normativ

Site-ul web detinut de S.C. POP INDUSTRY S.R.L se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:

 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;
 • Legea 365/2002 privind comertul electronic.
 1.  Informatii privind proprietarul si administratorul

Site-ul web www.popind.ro este detinut si administrat direct de catre S.C. POP INDUSTRY S.R.L

Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului este J28/1637/1994

Codul unic de Inregistrare este RO 6759221

 1. Acceptarea conditiilor de utilizare

Utilizarea site-ului www.popind.ro, reprezinta o acceptare din partea consumatorului a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

In situatia in care consumatorul nu este de acord cu aceste conditii, solicitam refuzarea in a folosi site-ul nostru de internet.

  S.C. POP INDUSTRY S.R.L isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile afisate pe site-ul www.popind.ro in orice moment fara o notificare prealabila. Avand acest argument la baza, solicitam consumatorilor sa urmareasca in mod periodic eventualele modificari. O cauza principala a posibilelor modificari este acela al actualizarii constante a legislatiei nationale incidente a prelucrarii datelor cu caracter personal.

 1. Drepturile de autor
  Informatiile publicate pe site-ul www.popind.ro apartin S.C. POP INDUSTRY S.R.L., prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii S.C. POP INDUSTRY S.R.L. care administreaza site-ul.

Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@popind.ro.

 1. Protectia datelor
  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul www.popind.ro administrat de S.C. POP INDUSTRY S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizeaza online sau telefonic.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita sectiunea Protectia datelor cu caracter personal. 

 1. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.

Daca rezolvarea amiabila nu este posibila, alternativ, potrivit art. 25 din OG nr. 28/2015 privind solutionarea alternativa a litigiilor dintre consumatori si comercianti, care transpune prevederile Regulamentului 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum, va puteti adresa unei entitati SAL din Romania

Pentru orice problema aparuta in relatia cu S.C. POP INDUSTRY S.R.L., va stam cu placere la dispozitie, la telefon +40 258 772 950 si la adresa de e-mail office@popind.ro

 1. Dreptul de a fi uitat

Conform Regulamentului 679/2016 (GDPR), utilizatorii au dreptul de a fi uitati, adica de a solicita stergerea datelor personale trimise odata cu formularul de contact pe site-ul www.popind.ro

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni.